Zo raak je je chihuahua nooit meer kwijt!

header-wegrennende-chihuahua

Het ergste wat jou als hondenbaasje kan overkomen is dat jouw geliefde viervoeter er in speelse bui vandoor gaat en je hem niet meer terug kunt vinden. 1 op de 3 honden verdwaalt namelijk minstens één keer in zijn leven. Wij vonden daarom voor jouw de beste oplossing: Weenect Pets!

Weenect Pets is een gps-halsband voor honden waarmee je elk moment van de dag, via een applicatie, kunt zien waar jouw hond zich bevindt. Wanneer je je hond kwijt bent, kun je hem dankzij de gps-halsband snel en gemakkelijk terugvinden. In de applicatie zijn drie soorten localisatie mogelijkheden: een kaart, een kompas en een radar. Elke 30 seconden wordt in de applicatie de gps-positie doorgegeven, zonder afstandsbeperking. Dat is handig!

tracker-front
Bron: Weenect

Via de applicatie blijf je op de hoogte van de activiteiten van jouw hond. Je kan precies zien welke afstand je hondje heeft afgelegd en met welke gemiddelde snelheid. Leuk om wedstrijdjes te doen met zijn vriendjes in het park! De applicatie geeft ook een melding wanneer je hond een ingesteld gebied binnenkomt of verlaat. Zo hoef jij hem alleen nog maar te belonen voor zijn inspanning.

De gps-halsband is waterdicht zodat jouw hond nog altijd zijn speelse zelf kan blijven, zonder dat de halsband stuk gaat. Hij kan er zelfs (tot 1 meter die) mee zwemmen. De siliconenhoes kan wel tegen een stootje, dus het apparaatje is goed beschermd tegen vallen en botsen. Om ervoor te zorgen dat je altijd in verbinding bent met je hond heeft de halsband een lange batterijduur. De gps-chip heeft namelijk een accuduur van wel 8 dagen (in standby modus) en kan in slechts 3 uur opgeladen worden.

Je kunt de gps-halsband kopen voor € 129,- via de website van Weenect.