“We zijn alle drie klein van formaat”

Benji en loui - klein van formaat

Baasje Sharon en haar chihuahua’s Benji en Loui zijn een match made in heaven! Alle drie klein van formaat. Zonder haar chihuahua’s op vakantie gaan, is geen optie, dus Sharon neemt ze gezellig mee…  

Stel jullie eens voor..
Ik ben Sharon Adriaansen (27). Ik ben kapster en ik heb al 4 jaar een relatie met Michael die ontzettend gek is met de doggies! Loui (5) is onze stoere, brede, cognackleurige en kortharige chihuahua! Het is een hele vrolijke chihuahua die gek is op snoepjes en het liefst de hele dag wilt kroelen! Benji (2) is onze mini. Harig en wit met bruine oortjes kleurige chihuahua. Een drukke chihuahua die constant wilt spelen en kroelen!

Wat is de reden dat jij gekozen hebt voor dit ras?
Ik heb gekozen voor het chihuahuaras,  omdat chihuahua’s zo klein zijn! Ik ben zelf maar 1.58 meter , dus soort zoekt soort! Ik ben zelf echt een koukleum, dus lig zelf ook het liefst onder dekentjes met de twee kleine doggies!

Sharon - klein
Loui en Benji op de bank

Gaat je chihuahua met jou mee op vakantie?
Onze chihuahua’s gaan zeker mee op vakantie! Ze zijn namelijk zo dol op het strand. Benji houdt ook van de zee, maar Loui daarentegen zet geen stap in het water! Voor hun is de vakantie net zo genieten als voor ons, lekker in het zonnetje.

Heeft je chihuahua wel eens een gedragstraining of workshop gedaan?
Ik ben met mijn chihuahua’s niet op cursus geweest, omdat ik vond dat ik ze prima zelf kon trainen! Ze luisteren allebei heel netjes. Ze kunnen zitten en zelfs een high five geven!

Wat is het gekste wat jouw chihuahua ooit heeft gedaan?
Ik moet gelijk weer lachen, haha. Benji is namelijk net een stokstaartje en kan wel een minuut op zijn twee achterpootjes lopen! En Loui kan ik “neerschieten” met een banaan!!

Sharon en de chihuahua's op het strand
Loui en Benji

Noem 3 positieve eigenschappen van je chihuahua’s:
Louie is…
zeer lief,
luistert super goed,
ontzettend zorgzaam voor de kleinere chihuahua Benji.

Benji is…
is zeer vriendelijk tegen alle mensen,
zorgzaam voor Loui,
altijd opgewekt!

Wat is het gewicht van jouw chihuahua’s?
Loui weegt 4 kilo en Benji 2 kilo.

Wil je ook meedoen aan deze rubriek?
Mail dan naar chihuahua@hondenbaasjes.nl o.v.v. “interview”.