Wandeluitrusting voor je chihuahua

Wandeluitrusting

Wij doen het minimaal drie keer per dag; even wandelen met de hond. Maar als je voor een lange wandeling gaat, is het verstandig om goed voorbereid op pad te gaan. Wij delen 8 must-haves voor de wandeluitrusting van je hond.

Ga je voor een bos- of bergwandeling? Een goede voorbereiding is altijd handig.

Hondenlaarsjes

Hondenlaarsjes beschermen de poten van je hond. En hoe leuk is het als ze precies lijken op die van jou? Ga voor de WagWellies van WagWear!

Reflecterende hondenjas

Een reflecterende of felgekleurde hondenjas zorgt ervoor dat de vacht van je hond niet nat wordt tijdens een plotselinge regenbui. Je voorkomt hiermee onderkoeling.

Opvouwbare voer- en drinkbak

Een voer- en drinkbak die weinig ruimte inneemt is echt heel handig! Deze voer- en drinkbak kun je aan een riem, tas of halsband bevestigen. Zo vergeet je hem nooit meer.

Rugzak voor de hond

De wandelaccessoires van je hond kun je makkelijk opbergen in deze hondenrugzak. De rugzak bevindt zich aan beide zijden van het harnas. Verdeel het gewicht gelijkwaardig aan beide zijden, zodat je hond geen problemen krijgt met lopen.

Labelhanger

Je moet er misschien niet aan denken, maar als je hond er in het bos vandoor gaat, is een labelhanger met de naam van jouw hond en jouw contactgegevens ineens superhandig!

Halsbandlampje

Een lichtje in het donker is geen overbodige luxe. Door een lampje aan de halsband van je hond te bevestigen, is hij ook voor anderen zichtbaar.

Handsfree looplijn

Als je voor een lange wandeling gaat, is de hele dag met een riem in de hand lopen niet aantrekkelijk. Kies daarom voor een handsfree looplijn die je bevestigt rondom je heupen. Op deze manier heb jij je handen vrij om foto’s te maken van je hond of de natuur.

EHBO-kit

De EHBO-kit speciaal voor honden mag niet ontbreken tijdens een wandeltocht met je hond. Een ongeluk(je) zit in een klein hoekje. In het artikel “EHBO-kit voor honden” vertellen wij jou precies wat er in de EHBO-kit voor je hond aanwezig moet zijn.