Trendy: badpakken met hondenprint

Zwemkleding met hondenprint

Hondenfoto’s, onze telefoon staat er vol mee. Kun jij geen genoeg krijgen van de leuke foto’s van chihuahua’s? Vanaf nu kun jij een hondenfoto op je kont dragen. Ja, echt waar! Petflair lanceert badkleding met een hondenprint!

Petflair is een bedrijf in Australië dat zich specialiseert in het maken van badkleding en accessoires met huisdieren als inspiratiebron. Achter het bedrijf zitten drie jonge ondernemers: Tyler Martin, Charlie Gearside en Brittany Bloomer. Het idee ontstond als grap toen één van Martin zijn vrienden vroeg om een badpak met haar Berner Sennenhond erop afgedrukt. Het grapje leidde tot een crowdfundactie om het plan te financieren. En met succes!

Badkleding voor het goede doel

In samenwerking met Bloomer, oprichter van Pound Paws – een organisatie die potentiële baasjes verbindt aan huisdieren die in de dodencel zitten – werd de badkleding ingezet als actie voor het goede doel. Niet alleen om meer geld op te halen voor Pound Paws, maar ook om te laten zien hoeveel baasjes van hun huisdieren houden.

Badpak met hondenprint
Zwembroek met hondenprint
Shoppen

Ben jij al enthousiast? De badkleding is te bestellen in de webshop van Petflair. De badpakken kosten 99 USD en de zwembroek kost 59 USD. Kies je maat, kleur, patroon en upload een leuke foto van jouw hond. Wie weet straal jij binnenkort in een badpak met de foto van je hond erop!