Tourbus voor honden in Londen

tourbus-londen

Hondenbaasjes opgelet! In Londen is de leukste attractie voor honden geïntroduceerd: een stadstour bus voor honden. De “K9” bus neemt honden en hun baasje mee naar een aantal van de meest bijzondere plekken in Londen.

Uitstapje

De honden en hun baasjes kunnen instappen om langs drie hondvriendelijke bezienswaardigheden van de stad te gaan. Hyde Park, Kensington Palace Garden en Green Park staan op de agenda. Tussen de uitstapjes door worden de baasjes getrakteerd op informatie over de bezienswaardigheden en de honden die er wonen. Natuurlijk worden de honden niet vergeten tijdens deze trip. Zij worden voorzien van een lekkere snack.

Hondvriendelijke hotspots

Iedereen die in de bus stapt krijgt een folder met hondvriendelijke pubs, bars en restaurants in de buurt. Zo kunnen baasjes en hun honden samen wandelen en elkaar ontmoeten.

De gratis dienst is gelanceerd door verzekeringsmaatschappij More Than. De tour is vooralsnog alleen drie dagen in januari actief geweest, maar wie weet keert het concept snel terug in een andere wereldstad!