Top 3 leukste buitenlandse merken voor honden

header-milk&pepper

Wij zijn dol op leuke, nieuwe merken voor honden en al zeggen we het zelf, we hebben er een neus voor! Of we nou aan het rondstruinen zijn op internet of op vakantie toevallig tegen een leuke hondenwinkel aanlopen.. wij vinden altijd het neusje van de zalm. En dat willen we natuurlijk graag met je delen. Hier komen ze.. Onze favorieten van dit moment!

Milk&Pepper
Een merk met franse alure! Op de website vind je de hele collectie. Jasjes, riemen, halsbanden, kussens en nog veel meer. Alle collecties in een mooie stijl of thema. In Nederland is het merk maar mondjesmaat te koop, dus als je op vakantie in Frankrijk bent: sla je slag! We vonden in Nederland wel deze leuke mand voor je hond. Wij zijn nu al fan!

milk-chihuahua

Hartman & Rose
Ben je op zoek naar een super chique halsband voor je hond? Dan ben je bij Hartman & Rose zeker aan het juiste adres. Ze verkopen zoveel mooie variaties en kleuren! Wij willen ze allemaal wel hebben. Secret tip:  aanmelden voor hun nieuwsbrief loont, want ze hebben regelmatig goede aanbiedingen. Houd wel rekening met naheffingen van de douane als je deze producten uit Canada bestelt.

hartman & rose

Houndworthy
Leuk voor de zomer zijn de bandana’s van Houndworthy! En wil je jezelf ook verwennen? Dan heeft dit merk uit de UK ook hele leuke producten voor hondenliefhebbers. Shop ‘till you drop! Houndsworthy verkoopt ook Houndboxen: boxen met leuke verrassingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van neus balm of superspeciale hondenkoekjes? Leuk als cadeautje het vriend(-innetje) van je hond jarig is. Of natuurlijk gewoon voor je eigen hond!

Happy shopping!