Single? Met deze hondenrassen scoor jij een date!

Single - date

Honden zijn schattig, lief en de beste manier om een date te scoren! Volgens een onderzoek van Klooff, een mobiele app voor dierenliefhebbers, blijken sommige hondenrassen jou als potentiële partner aantrekkelijker te maken.

De deelnemers van het onderzoek waren zowel homo- als heterosexuele mannen en vrouwen die allemaal een hond bezitten.

Mannen worden aantrekkelijker gevonden als ze een hond van één van de volgende hondenrassen bezitten:

1. Duitse herder
2. Golden Retriever
3. Labrador Retriever
4. Siberian Husky
5. Franse bulldog

De deelnemers meldden dat het bezit van een Retriever een man zorgzaam maakt en daarmee dat hij een geweldige vader kunnen zijn. Herders en Huskies halen de “mannelijkheid” bij mannen naar boven, net als de Franse bulldog. Dit ras blijkt een man overigens ook zeer geschikt te maken voor een one-night-stand!

Met deze honden scoor je als vrouw een man:

1. Golden Retriever
2. Labrador Retriever
3. Chihuahua
4. Poedel
5. Beagle

Maar chihuahuabaasjes pas op! Dit hondenras doet ook denken aan Paris Hilton en Elle Woods (Legally Blonde), waardoor potentiële partners de chihuahuabaasjes als “dom” en “aantrekkelijk” zien en meer voor een one-night-stand dan voor een vaste relatie.

Andere inzichten uit de enquête waren:

• Mannen die een boxer, bulldog of rottweiler bezitten worden eerder gezien als geschikt voor een korte fling dan mannen met een pitbull of labrador retriever.

• Mannen met een Siberische husky worden eerder gezien als mannelijk dan mannen met een bulldog.

• Mannen die een pitbull of een Duitse herder hebben, worden eerder gezien als oppervlakkig dan mannen met een Siberische husky.

• Vrouwen met een golden retriever worden 5 keer vaker als geschikt voor een relatie gezien als vrouwen met een chihuahua.

• Veel respondenten dachten dat vrouwen die een poedel bezitten eerder geneigd zijn om een “one-night-stand” te hebben.

• De respondenten denken dat vrouwen die een chihuahua bezitten hoogstwaarschijnlijk erg aantrekkelijk zijn.

Ga je daten en heb je geen hond? Dan weet je nu in ieder geval welke hond je van de buren, je broer of je moeder moet lenen om in de smaak te vallen.