Pebby is de eerste slimme bal voor honden

Pebby smart ball

Spelen, spelen, spelen. Honden kunnen er geen genoeg van krijgen! En hoe jammer we het ook vinden, we kunnen er niet altijd zijn om te spelen.  We moeten naar ons werk of naar school en we gaan weleens een avondje weg. Dan laten we onze schatjes alleen achter. Niet altijd leuk, maar met de Pebby is het mogelijk om je hond in de gaten te houden én op afstand met hem te spelen! Leuk toch?

Pebby begon als project op Kickstarter en Indiegogo met een duidelijke missie: een bal ontwerpen die jouw hond vermaakt als jij niet thuis bent. Inmiddels is Pebby de tweede testfase doorgekomen en is de productie gestart.

Hoe werkt Pebby?
Wil je in de pauze even checken hoe het gaat met je hond? Geen probleem! Via de Pebble app check je hoe het gaat met je (frenchie/chihuahua). De bal is namelijk uitgerust met een 720p HD camera en is op afstand bestuurbaar via Wi-Fi en bluetooth. Wil je hond spelen terwijl jij niet op je telefoon kijkt? Dan krijg je een notificatie dat hij zin heeft om te spelen. Met de app kan je zelfs “terugblaffen”, maar je kunt ook een berichtje inspreken voor hem. Op deze manier staat jouw hond altijd in contact met jou en jij met hem. Met de Pebby kun je alle leuke momenten live streamen en vastleggen via de camera. Deze worden dan via Wi-Fi geüpload en kunnen meteen op Facebook of Instagram gedeeld worden.

Voelt je hond zich alleen? Dan kan hij ook zelf besluiten om met de bal te spelen. De bal werkt dan via de auto-play functie. De batterij gaat twaalf uur mee in standby modus. Daarna stop je de bal in de dockingstation om hem draadloos op te laden. De Pebby is ook nog eens waterproof en kan tegen een flink stootje. Mocht de plastic buitenkant van de bal toch stuk gaan, dan kan je het laten vervangen. Perfect om mee te spelen!

De Pebby wordt geproduceerd in vijf trendy prints en is uit te bereiden met de Pebby halsband. De Pebby halsband werkt als een sporthorloge en houdt de temperatuur en hartslag bij.

Klinkt geweldig, toch? Het enige nadeel? Hij is nog in productie. We moeten nog even geduld hebben voordat onze hondjes met deze high-tech bal kunnen spelen.