De meest bizarre hondenproducten ooit

bizarre hondenproducten

Hondenproducten ze moeten makkelijk, leuk en goed zijn voor je hond. De ontwikkelaars van de volgende producten dachten dat vast en zeker ook, maar sloegen de plank echt volledig mis. Een top 5 van de meest bizarre hondenproducten ooit gemaakt…

Sexy Beast
Een lekker geurende hond, waarom niet? Dat dachten de ontwikkelaars van het parfum Sexy Beast waarschijnlijk ook, maar ze waren even vergeten dat als je parfum op een hond sprayt andere honden liever op afstand blijven of de hond zelfs negeren. Ai, dat kan toch niet de bedoeling zijn geweest.

sexy-beast
bowlingual-620x434

Bowlingual
Dit product zou zo uit een film kunnen komen. De Bowlingual is een elektronische vertaler die je precies vertelt wat je hond bedoelt als hij blaft. Waar dit product vandaan komt? Japan, waar anders… ?

Nail Pawlish
Is jouw hond een echte beauty queen? Dan gaat je hond deze nagellak vast en zeker fantastisch vinden. De Paw Dog Nail Polish is verkrijgbaar in meer dan 10 verschillende fleurige kleuren. Wij kunnen daarentegen nog niet wennen aan de hondennagellak.

newnailpolishpicture__55139.1467824824.1280.1280
Doggie Bjorn

Doggie Bjorn
Honden zijn soms net als onze kinderen. We knuffelen graag en als de hond niet heel groot is tillen we ze graag op. Dat moeten ook de ontwikkelaars van de Doggie Bjorn hebben gedacht. Zij kwamen met een draagzak voor je hond. Voordeel: je hond heeft nooit meer vieze poten als hij thuiskomt. Nadeel: niet geschikt voor grote honden en het ziet er toch wel een beetje vreemd uit.

PooTrap
Belachelijk of niet het volgende product is met het juiste idee bedacht: de PooTrap. Onder het motto: “No Poops! No Oops!” ontwikkelde Pootrap een harnas waarmee de poep van je hond wordt opgevangen in een poepzakje. Handig, want zo hoef jij nooit meer met het poepschepje en –zakje aan de slag.

Ken jij nog meer vreemde of bizarre hondenproducten? Deel ze met ons op Facebook!