Matching outfits voor jou en je chihuahua

matching outfits

Geschreven door: Susanne Wiesner

Heb jij een grote passie voor fashion? Deel deze dan met je chihuahua door matching outfits te dragen. Niemand kan er meer aan twijfelen of jullie bij elkaar horen. Ga jij voor een extreme outfit of meer voor een subtiele look? Laat je in dit artikel inspireren door de leukste fashion voorbeelden, zodat jij voortaan geheel in stijl door het leven gaat met je chihuahua.

Hip in de regen
Met regen blijven wij lekker binnen en ook de meeste chihuahua’s zetten met het hondenweer liever geen stap buiten de deur. Toch moeten jullie naar buiten voor het nodige uitlaatronde. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat jullie er fashionable uitzien en tegelijkertijd praktisch gekleed zijn. Kies daarom voor een klassieke parka voor jullie allebei. Ga voor een stoere groene parka of een hippe gele regenjas en overwin die regenbuien!

Doe-het-zelf
Ben jij creatief aangelegd? Ga dan helemaal los met de hipste breipatronen en brei een leuke kabeltrui voor jou en je chihuahua. Kijk bijvoorbeeld op Garnstudio voor de leukste inspiratie. Je kan ook schattige kleding maken van dezelfde stof. Op deze manier zijn jullie verzekerd van een originele outfit.

Voor de koude periodes
Wanneer het iets kouder is buiten willen we natuurlijk dat onze chihuahua er lekker warm bijloopt. Een matchende bodywarmer is dan perfect! Ga voor klassiek met bij elkaar passende kleuren als donkerblauw en rood. Een groot aanbod van bodywarmers voor je chihuahua vind je onder andere bij het merk Milk&Pepper.

Toon je liefde voor chihuahua’s
Houd je echt enorm veel van chihuahua’s? Deel dan je liefde voor je hond met iedereen door het dragen van een grafisch shirt, een gave tas met print of een schattige sleutelhanger met een afbeelding van een chihuahua. Deze items zullen elke keer weer een glimlach op je gezicht toveren.

Back to basic
Vind je deze outfit ideeën net iets te ver gaan? Ga dan voor een minder opvallende maar zeker niet minder leuke look in de vorm van een hondenhalsband die matcht met jouw armband of sleutelhanger. Shop ze in de meest uiteenlopende prints bij de hippe online shop See Scout Sleep.

Heb jij nog meer leuke tips? Deel deze met ons op Facebook!