“Malibu gaat mee naar het werk.”

header

Tamara en haar chihuahua Malibu zijn altijd bij elkaar en doen alles samen. Malibu gaat zelfs mee naar het werk van Tamara, waar zij zich inzet als therapiehond.

Stel jullie eens voor…? 
Hallo, wij zijn Tamara (32) en Malibu (5,5). Mali is een hondje apart. Ze gaat regelmatig mee met mij naar het werk als therapiehond. Ik werk met dementerende ouderen op een gesloten afdeling. Malibu heeft een rustige en gemoedelijke uitwerking op deze mensen. Mali – zoals ik haar noem – is altijd bij me; waar ik ben daar is zij. En als zij niet welkom is, dan kom ik ook niet! Gelukkig is iedereen weg van deze kleine diva.

Wat doen jullie graag samen?
We doen alles samen! Zoals ik net al vertelde is Mali echt altijd bij me. We gaan zelfs samen naar het werk.

Malibu en Tamara

Welk moment met je chihuahua staat je het meeste bij? (Denk aan een leuk, gek, verdrietig of juist heel happy moment!)
Een moment dat mij nog goed bij staat is toen ik in in de zee zwom en Malibu dacht dat ik verdronk. Ze rende als een dolle het strand over en zo de zee in. Ze zwom naar me toe, pakte mijn haar vast en trok me zo richting het strand.

Wat is zijn/haar slechtste eigenschap?
Mevrouw is erg waaks en slaat bij alles aan. Dat is wel eens vervelend. 😉

Hoe reageert je chihuahua op onweer/vuurwerk?
Malibu is niet bang aangelegd, dus daar reageert ze niet op.

unnamed (2)

Heeft je chihuahua een favoriet speeltje?
Ze heeft een klein olifantje met trekkoord. Dat is haar favoriete speeltje.

Wat is jouw gouden tip voor andere chihuahuabaasjes?
Wij hebben bewust voor dit ras gekozen en dat is met een reden: we love them…! Kijk maar eens op Facebook. Hier vind je tips, leuke weetjes, een wandelclub, etc.

Zijn jij en jouw chihuahua actief op social media? Zo ja, welk account?
Nee, mijn chihuahua heeft geen eigen account op social media.