Luxe spa voor honden

dogaholic

Relax, ontspan… Wie dacht dat alleen mensen naar de spa gaan dan heb je het volledig mis. In het Verenigd Koninkrijk is er een speciale honden-spa, die iedere hond in de watten legt!

In de Dogaholic dog boutique & spa worden honden verwend! Nadine, oprichter van de spa, vindt het belangrijk dat elke hond er op zijn best uitziet. De honden komen dan ook niet in een ‘gewone’ trimsalon terecht, maar krijgen een volledig luxueuze spa-behandeling. Dogaholic dog boutique & spa heeft naast de salon ook een winkel met de laatste mode items, accessoires en voedsel. It’s a dog’s heaven!

Service
De spa beschikt onder anderen over een speciaal hydro-bad voor de honden. Het hydro-bad is voorzien van een pomp die een mengsel van water en shampoo levert die kan doordingen in de allerdikste vacht, en tegelijk voorzichtig genoeg is om alleen de huid te masseren. Het hydro-bad is geschikt voor alle maten en rassen. De hoeveelheid water wordt namelijk aan de grootte van de hond aangepast.

Naast het hydro-bad kunnen bij de spa ook de vacht en nagels geknipt worden. De vacht kan worden gewassen, ontwold, geplukt of geschoren. En of dat nog niet genoeg is, kan er ook nog gestyled of geföhnd worden.

In de spa wordt gewerkt met natuurlijke producten die een gezonde, gehydrateerde huid en vacht te bevorderen. “Chemische shampoos zorgen vaak voor een droge, jeukende huid bij  honden en dat is niet de bedoeling”, vindt Nadine. Natuurlijke producten voorkomen deze reactie en zorgen voor een gezonde huid. Als de honden gewassen en volledig behandeld zijn met de natuurlijke producten worden ze geknipt, geplukt en geföhnd zodat zij in stijl de deur uitstappen.

Wij zijn nu al fan en hopen dat de luxueuze spa voor honden ook naar Nederland komt! Ben jij nieuwsgierig naar hoe de honden de salon van Nadine verlaten? Kijk eens op haar Instagram pagina @dogaholicuk.