Is jouw chihuahua een topmodel?

Harig topmodel

Dierendag komt steeds dichterbij en daar is je chihuahua maar wat blij mee. Een dag waarop hij volledig in de watten gelegd zal worden. Een nieuw speeltje, lekker voer en extra speel- en knuffelmomenten. Dat klinkt toch als een fantastische dag…

Wij beginnen gerust al een maand van te voren met de voorbereidingen voor dierendag. Zullen we onze chihuahua verblijden met een leuk nieuw speeltje, een toffe halsband of kiezen we toch voor een handige gadget?

Maar waarom het hele internet afzoeken als je ook gewoon mee kunt doen aan een leuke winactie!

Actie #Harigtopmodel
In aanloop naar dierendag heeft Bol.com een leuke winactie op pootjes gezet, #harigtopmodel. Vanaf 4 september tot en met 4 oktober kun je elke dag mooie dieren prijzen winnen. Van hondenspeelgoed tot hondensofa, het is allemaal mogelijk.

Meedoen? Dat is heel simpel: deel de leukste foto van jouw chihuahua met de hashtag #harigtopmodel en de link van het product uit dit artikel van Bol.com dat je wilt winnen op Facebook, Twitter of Instagram. Dan maak je elke dag kans. De dagwinnaars van 25 september tot en met 4 oktober vallen extra in de prijzen. Zij krijgen een schoonmaakpakket t.w.v. 85 euro. En leuk om te weten, je kunt zo vaak meedoen als je wilt!

Maar hoe maak je nu de beste foto van jouw chihuahua? Dat leggen we je graag uit in het artikel “maak de leukste foto van je chihuahua!

Veel succes!