Een hondenoppas in de buurt, dat is pas handig!

Hondenoppas in de buurt

Een weekendje weg of een belangrijke afspraak die je niet kunt missen? Het zijn de momenten waarop je wel een hondenoppas voor je frenchie kunt gebruiken. Vind de beste hondenoppas makkelijk en snel met deze 5 handige apps en websites…

Petbnb

Petbnb is het platform voor hondenliefhebbers die op zoek zijn naar een hondenoppas in de buurt. Maak een profiel aan voor je frenchie en zoek vervolgens een aantal hondenoppassers uit die jou geschikt lijken. Stuur de hondenoppasser(s) een berichtje om kennis te maken en wie weet is het een perfecte match. Alle boekingen/betalingen verlopen via Petbnb, zodat daar geen problemen over kunnen ontstaan.

Petbnb biedt diverse diensten aan:

• Logeren
• Dagopvang
• Oppas aan huis
• Uitlaatservice
• Dierenoppas

Om de diensten betaalbaar te houden, zijn de prijzen van € 0,- tot € 99,-. Kies het budget en oppasser die bij jouw past.

Hondenoppas - Petbnb
Pawshake

Pawshake is een applicatie waarmee je makkelijk en snel een hondenoppas in de buurt vindt. Met de “Pawshake” wordt het unieke moment bedoeld waarop zowel mensen als dieren elkaar voor het eerst ontmoeten. Pawshake werkt in 7 handige stappen:

• Vind een hondenoppas in de buurt
• Check de beschikbaarheid
• Stuur de hondenoppas een berichtje
• Boek en betaal online
• Wacht op bevestiging
• Ontvang tijdens het oppas-moment foto’s en updates
• Geef na afloop een beoordeling op het platform.

Van een hondenuitlaatservice tot een alternatief hondenpension waar de oppasser altijd tijd heeft voor jouw hond. Pawshake is van alle markten thuis. Ben je benieuwd? Download de app Pawshake in de Google Play Store!

Hondenoppas - Pawshake
Hondenoppas.nl

Met de Hondenoppas.nl is er altijd een baasje in de buurt die op jouw frenchie wil passen! Hondenoppas.nl heeft meer dan 4000 hondenoppasser in Nederland ter beschikking die voor betaalbare prijzen jou uit de brand kunnen helpen. Kies uit de opties dagopvang, dag- en nachtopvang of de uitlaatservice.

Wil je meer weten over de Hondenoppas.nl? Lees dan het artikel “Waar vind ik een hondenoppas?”

Hondenoppas.nl
Buurthondje

Zoek jij iemand die jouw frenchie kan uitlaten? Dan is Buurthondje wat voor jou. Een klein platform dat zich vooral richt op het uitlaten van je hond. Buurhondje koppelt hondeneigenaren uit heel Nederland en Vlaanderen aan hondenliefhebbers die zelf geen hond hebben, maar dolgraag met een hond willen wandelen.

Buurthondje werkt met drie soorten lidmaatschappen; hondenmaatjes en hondeneigenaren, ieder met zijn eigen mogelijkheden en kosten. Je hondje krijgt alle aandacht, meer beweging en extra knuffels, dat is toch fantastisch!

Hondjeuitlaten.nl

Net als Buurthondje is Hondjeuitlaten.nl een prachtig platform waar hondenliefhebbers worden gekoppeld aan hondenbaasjes. Dit platform is in tegenstelling tot andere sites gratis! Er zijn geen kosten voor het uitlaten en het is echt bedoeld om hondenliefhebbers de mogelijkheid te geven om in contact te komen met een hond.

Lees het verhaal van Hondjeuitlaten.nl oprichter Lars Barends in ons artikel “Hondjeuitlaten.nl koppelt hondenbaasje aan liefhebbers”. En wie weet loop jij binnenkort met de hond van de buurvrouw 😉