Een glaasje bubbels voor de hond van Aldi!

Pawsecco aldi

Gezellig met de hele familie en vrienden de feestdagen vieren. Een glaasje bubbels erbij en je hond aan een bak water? Wat! Nee, de feestdagen vier je samen met je hond. Supermarktketen Aldi heeft dat goed begrepen en komt daarom met bier en pawsecco voor je hond!

Bottom Sniffer bier
330 ml – € 2,99

“Proosten doe je het beste met een glaasje bier”, aldus de mannen. Terwijl jij een speciaal biertje uitprobeert kan jouw hond nu gezellig meegenieten met zijn eigen flesje “Bottom Sniffer”. Dit bier is natuurlijk alcoholvrij en bevat alleen maar diervriendelijke ingrediënten, zoals gerstmout, water, paardenbloem, brandnetel, vlas en kiparoma.

Bottom Sniffer
Pawsecco rose
Pawsecco

Pawsecco
250 ml – € 2,99

3, 2, 1… Happy new year! Wij luiden het nieuwe jaar graag in met een glaasje prosecco en ook daar heeft Aldi aan gedacht. De Pawsecco is verkrijgbaar in een flesje rosé of wit. Net als het bier, is de Pawsecco alcholvrij en niet koolzuurhoudend. De ingrediënten zijn vlierbloesem, brandnetel, ginseng en limeflower. En de rosé bevat ook nog een beetje wortel, waardoor de rosé net echt lijkt.

Momenteel zijn de flesjes voor je hond nog niet verkrijgbaar in de Nederlandse Aldi-filialen, maar hopelijk komt daar snel verandering in!