Deze hond en kat zijn een fantastisch duo

Fantastisch duo - Henry en Baloo

Wandelaars Cynthia Bennett en haar vriend adopteerden in 2014 hun hond Henry. Cynthia was op slag verliefd toen ze hem zag in het asiel. Henry mocht na enkele dagen zelfs al mee op een van de wandeltochten die zijn baasjes regelmatig ondernemen.

“Henry vond de steilste en hoogste rots en rende direct naar de top om over de rand te kijken”, vertelt Cynthia aan The Dodo. Vanaf dat moment noemen zij hem “hun kleine berggeitje”.

Een aantal maanden geleden besloot het stel nog een dier uit het asiel te adopteren. Dit keer geen hond, maar een kat. Zij vonden na vijf maanden zoeken een dierenvriendje voor Henry: een Siamese kitten met de naam Baloo.

Hond en kat samen?

Een hond en een kat samen in een ruimte is altijd spannend, maar Baloo en Henry werden meteen beste vriendjes. De dieren wilde alleen maar knuffelen met elkaar. Het duurde niet lang voordat ook Baloo meeging op een van de wandeltrips van het stel. “Ik krijg veel vragen over hoe we Baloo aan de buitenwereld hebben laten wennen. Maar hij houdt er echt van! Als ik Henry’s leiband pak, staat Baloo schreeuwend bij de deur”, vertelt Cynthia.

Tijdens de vele wandeltrips maakt het duo de meest fantastische foto’s met in de hoofdrol Baloo en Henry! Geweldig, toch!?