Chihuahua’s in de film!

films - chihuahua

Wie is er niet mee opgegroeid? Films waarin honden de hoofdrol spelen, zoals Lassie en Benji. Of al die puppies uit de 101 Dalmatiërs! Deze films blijven natuurlijk leuk voor jong en oud, dus hier een top 5 favoriete films met chihuahua’s.

Ontroerend, grappig of gewoon lief… Wij kunnen geen genoeg krijgen van deze chihuahuafilms.

Beverly Hills Chihuahua (via Bol.com)
Bereid je voor op een hilarisch avontuur met Chloe, een verwende, in diamanten gehulde chihuahua uit Beverly Hills, die verdwaalt tijdens een vakantie in Mexico. Papi, een vermakelijke chihuahua die gek is op Chloe, komt in actie en gaat naar Mexico om haar te redden. Terwijl Chloe hulp krijgt van Delgado, haar nieuwe vriend die zichzelf heeft opgeworpen als haar beschermer. Beverly Hills Chihuahua van Walt Disney Pictures is een hartverwarmend en ongelofelijk grappig verhaal, dat weer eens bewijst dat groter niet altijd beter is. Echte verwennerij voor het hele gezin!

Beverly Hills Chihuahua 2 (via Bol.com)
Puppy-chaos zet de levens van de pasgetrouwde Chihuahua-ouders Papi en Chloe op hun kop wanneer hun onstuimige, ondeugende puppies de ene na de andere uitdaging vormen. Maar wanneer hun mensenbaasjes in problemen verzeild raken, zetten de kleine pups alles op alles om ze te redden; want familie steunt elkaar, zowel in goede als in slechte tijden. Dus gaan Papi, Chloe en de puppies op een heldhaftig avontuur, en bewijzen maar weer eens dat grote helden niet altijd groot hoeven te zijn.

Beverly Hills Chihuahua 3 (via Bol.com)
Papi is terug, en klaar om te feesten! Voeg je bij Papi die samen met zijn familie (zowel de twee- als viervoeters) zijn intrek neemt in een chique hotel in Beverly Hills, compleet met een luxueuze hondenspa. Maar het is allemaal niet zo mooi als het lijkt, want Rosa, het kleinste pupje, voelt zich nog kleiner en onbelangrijker dan ooit tevoren. Het is nu aan Papi om Rosa te helpen haar innerlijke kracht te vinden en te omarmen. En Rosa blijkt sterker te zijn dan ze ooit had gedroomd

Chihuahua The Movie (via Bol.com)
Sondra (30) is gewichtsconsulente en kijkt neer op mensen die niet aan haar standaard voldoen. Ze houdt zeker niet van Jeanie, de kantoor receptioniste. Jeanie, een zwaargebouwde, alleenstaande moeder van twee kinderen en iemand die niet zonder haar geliefde chihuahua Bella wordt gezien. Op een dag, valt Sondra bewusteloos neer alleen om te ontwaken in het lichaam van Bella! Ze leert veel levenslessen van het leven als hond en komt tot inzicht dat het leven niet perfect is. Zal Sondra terug te keren naar haar snobby zelf of zal ze de rest van haar leven in het lichaam van een schattig chihuahua doorbrengen?

Chihuahua Too
Wanneer de familie Fasteners een vakantiehuis van een oude familie erven beseffen ze al snel dat het huis bezeten is door de hond van hun voorouders, Sophie. Homer, hun golden retriever, raakt bevriend met Sophie en ontdekt dat zij gewoon op zoek is naar een liefdevol gezin.

Wij wensen je veel kijkplezier!