Cesar Millan introduceert luisterboek voor je hond

Audioboeken

Hondenfluisteraar Cesar Millan publiceerde onlangs een aantal speciale hondenaudioboeken. Als we hem moeten geloven is het belangrijk dat onze honden het gevoel hebben dat zij in contact staan met iemand. Door het luisteren naar een audioboek worden honden rustig en kunnen ze prima een tijdje alleen zijn.

De audioboeken voor honden zijn ontwikkeld in samenwerking met luisterboekenbedrijf Audible. “We hebben gebruik gemaakt van zelfverzekerde, rustgevende stemmen die zorgen voor kalme en blije honden”, aldus Andy Gaies ​van Audible.

Toch is niet iedereen fan van dit nieuwe concept. Zo zou het geluid van de radio net zo goed werken. Volgens hondenkenner Martin Gaus kunnen de meeste honden prima alleen zijn. “Er is maar 20% van de honden die last heeft van verlatingsangst.”

De ingesproken boeken voor honden zijn bekende verhalen, zoals “Pride and Prejudice” van Jane Austen en “The Art of Racing in the Rain” van Garth Stein. De hondenaudioboeken zijn vooralsnog alleen verkrijgbaar in het Engels. Ben jij toch nieuwsgierig naar de hondenaudioboeken? Ze zijn te bestellen via de webshop van Audible.