Beleef een unieke dag tijdens Dogtastic!

Een unieke dag met dogtastic

Ook dit jaar is de leukste dag voor je hond weer terug: Dogtastic! Op maandag 21 mei kun je tijdens dit unieke evenement samen met je hond deelnemen aan allerlei workshops en activiteiten. Een dag vol fun, info en heel veel leuke stands!

Programma

Net als vorig jaar belooft het weer een fantastische dag te worden. Er zijn talloze stands met leuke spulletjes en spectaculaire demonstraties waar je als publiek aan kunt deelnemen. Heb jij altijd al een leuke foto van je hond gewild? Laat je hond dan fotograferen door één van de professionele fotografen. Of neem samen met je hond deel aan een van de vele, leuke workshops, zoals agility, hersenwerk of een hondenmassage. Laat je hond ook lekker rennen en spelen met andere viervoeters in het park rondom het Kasteel.

Hollands Next Topdog

Is jouw hond de leukste, liefste, grappigste of mooiste van Nederland? Geef je hond dan op voor Hollands Next Topdog via de Facebookpagina van Bark in the Park. Tijdens Dogtastic! zal de finale plaatsvinden waar je te gekke prijzen kunt winnen, waaronder tickets voor de exclusieve voorpremière van de nieuwe film Showdogs. Samen met je hond loop je over de rode loper tussen de BN-ers en mogen jullie als eerste deze film bekijken.

Kaarten

Koop je kaarten snel, want ze zijn binnen no time uitverkocht. Kaarten zijn te koop vanaf €7,95 per persoon. Je mag je hond en kind(-eren) tot 10 jaar gratis meenemen naar dit leuke evenement. Wil je niet alleen naar Vive La Frenchie!, maar wil je ook naar Dogtastic? Dat kan! Met je ticket van Vive La Frenchie! heb je direct gratis toegang tot Dogtastic! op 21 mei.

Locatie:

Kasteel Groeneveld
Groeneveld 2
3744ML Baarn

Wil je meer informatie over dit leuke evenement? Kijk dan op de website van Bark in the Park.