Bejaarde man adopteert bejaarde chihuahua

Bejaarde chihuahua

Hoe oud je ook bent, de liefde voor een hond is en blijft net zo groot. Voor de bejaarde Russ Gremel is dat niet anders. Zijn oude leeftijd weerhield hem er niet van om zijn geld te doneren aan een natuurreservaat, omdat zijn hond was overleden. Als klap op de vuurpijl besloot hij ook nog eens een bejaarde chihuahua te adopteren.

Gremel besloot in de jaren ’90 al 1000 dollar te investeren in de aandelen van Walgreen, de grootste drogisterijketen in Amerika. Later bleek zijn geïnvesteerde 1000 dollar meer dan 2 miljoen dollar waard te zijn. Een fantastisch bedrag wat hij doneerde aan de Illinois Audubon Society nadat zijn hond was overleden.

Natuur
Voor Gremel is de natuur erg belangrijk en hij zet zich graag in voor het natuurbehoud, iets waar de Illinois Abudon Society bekend om staat. Naar aanleiding van zijn donatie kreeg de bejaarde Gremel zijn eigen bord op het reservaat.

Chihuahua
De donatie was niet het enige wat Gremel deed. Hij had voorheen een hondje, Tiger II, dat plotseling was overleden. Het toeval wil dat het natuurreservaat een chihuahua had gevonden waar het baasje niet van te traceren was. Het was liefde op het eerste gezicht en Gremel heeft het hondje geadopteerd. De 9-jarige chihuahua is zelf ook hoogbejaard en heeft de naam Tiger III gekregen.