Asielhonden vinden nieuw thuis dankzij stofzuiger

‘Adopteer een hond en krijg een stofzuiger cadeau’. Dat is de nieuwe strategie die Samsung hanteert met hun ‘Samsung Adoption Package’-campagne. De campagne vormde de aanloop naar een adoptie-evenement in Israël in samenwerking met dierenrechtenorganisatie “Let Animals Live”.

Elektronica-merk Samsung heeft een mooie campagne neergezet, waarmee mensen werden aangespoord om naar het adoptie-evenement te komen. De campagne bestaat uit zes aandoenlijke reclamefilmpjes die inspelen op de emotie van de kijker. En de campagne werkt, zo blijkt, want tijdens het evenement vonden tientallen asielhonden een nieuw baasje.

Samsung geeft aan dat 17% van de bezoekers geen asielhond mee naar huis zou nemen, omdat ze hondenhaar en -vuil in huis niet zien zitten. Volgens Samsung is echter 37% van de mensen wel te overtuigen als dit probleem wordt opgelost. En daar komt de nieuwe stofzuiger om de hoek kijken. Deze heeft namelijk een speciale techniek, waardoor hondenhaar niet meer vast komt te zitten in het apparaat en niet zorgt voor verstoppingen. Zo vormen hondenharen vormen dus geen probleem meer!

Wij vinden dit een mooi initiatief waar de asielhonden profijt van hebben.

‘Samsung Adoption Package’-campagne