6 Netflix-films voor de zondagmiddag

Netflix films hond

Heerlijk even ontspannen met Netflix. Maar welke film kies je dan? Natuurlijk, een film met een hond in de hoofdrol. Je wordt er namelijk direct vrolijk van. Vandaag delen wij 6 Netflix-films waarin een hond de hoofdrol speelt.

Wij deelden eerder al eens een artikel met leuke hondenfilms, maar deze wat onbekendere films zijn ook zeker de moeite waard!

Chestnut: Hero of Central Park

Sal en Ray kunnen de geadopteerde Deense dog Chestnut nauwelijks verbergen in een appartement waar huisdieren niet zijn toegestaan. Dit zorgt voor veel hilarische momenten.

Pupstar

Een zingende puppy die wereldberoemd wil worden, wordt “hondvoerd”. Nadat zij ontsnapt met de hulp van een vriend, wordt haar reis naar huis een vrolijk en muzikaal avontuur.

Marmaduke

Wanneer de familie Winslow verhuist naar het zonnige Californië gaat de grote Deense dog Marmaduke natuurlijk mee. Marmaduke grijpt zijn kans en doet zich voor als de coolste en stoerste hond van het plaatselijke park. Samen met zijn beste vriend Carlos de Kat maakt hij de spannendste avonturen mee.

Bolt

Bolts leven is iedere dag gevuld met spanning, actie en avontuur. Tenminste, als de camera’s in de studio’s draaien. Want wat Bolt niet weet, is dat zijn superkrachten alleen werken in de Hollywood studio’s en zeker niet daarbuiten. Wanneer de populaire tv-ster per ongeluk terechtkomt in New York City, begint zijn grootste avontuur pas echt.

Russel Rage

Russel is een terriër met zulke ongelofelijke worstelvaardigheden dat hij een sportfenomeen wordt met behulp van zijn apencoach, Hunk.

Airbud 4: De homerun

Wanneer Andrea op school lid wordt van het honkbalteam, volgt de retriever Buddy haar voorbeeld. Ondertussen ontvoeren twee slechte wetenschappers de puppy’s van Buddy.

Veel kijkplezier!