5 unieke slaapplekken voor je chihuahua

slaapplek-chihuahua

De meeste chihuahua’s slapen in een fijne hondenmand of op een kussen. Een prima plek zou je denken.. Maar je kunt ook kiezen voor iets heel anders! Wij vonden de leukste slaapplekjes voor je hond! Snurk zacht!

Tipi Tent
Welke hond wil er nou niet kamperen in eigen tent? Met deze Tipi Tent heb je dan ook echt een uniek exemplaar in huis. Je hond kan zich in deze tent rustig terugtrekken en een dutje doen zonder gestoord te worden.

tipi-tent-chihuahua

De prijs van deze Tipi Tent is €85,95 exclusief verzendkosten. De Tipi Tent is o.a. te koop via Etsy.

Hemelbed
Een echt hemelbed voor je kleine prinses in huis. Hier kan je hond heerlijk op wegdommelen verstopt achter de gordijntjes.

De prijs van dit hemelbed is €123,95 en is te koop bij Bol.com.

Troon
Elke diva wil toch zijn eigen persoonlijke troon! Vanaf nu kan ook jouw hond een heerlijke dutje doen op deze chique troon. De constructie is stevig, voorzien van zachte kussens en geeft een nieuwe look aan je huis.

De prijs van deze chique sofa is € 79,49 en is te koop bij Bol.com.

Bijzettafel
De bloq nature is een combinatie van een steigerhouten hondenmand en een stijlvolle bijzettafel. De bloq nature is met de hand gemaakt van prachtig oud steigerhout. Deze hondenmand is geen onhandig obstakel maar juist een multifunctioneel interieur item.

binq-bijzettafel

Je hoeft de bijzettafel alleen nog maar te stijlen met een zelfgekozen kleur kussen die volledig past bij jouw interieur. De prijs van de bloq nature is €149,- inclusief kussen en is te koop bij Blinqdesign.

pEI Pod
Wie op zoek is naar een origineel design hondenhuis zal zeker vallen voor de pEI Pod. Met zijn ei-vorm in kunststof en zacht kussen binnenin zijn de pEI Pods zowel luxueus  als een leuke moderne toevoeging aan je interieur. Wie wil er nu niet zijn chihuahua uit een ei zien komen?

pEI Pod

De pEi Pod is geschikt voor honden tot en met 6 kg.  De pEI Pod kost tussen de €130,- en €140,-  en is online te bestellen bij Pet Design Furniture.

Heb jij een unieke of originele hondenmand? Deel jouw hondenmand dan met ons op Facebook!